DublinSkal du reise til den irske hovedstaden Dublin? I så fall vil du dra nytte av denne artikkelen, der vi tar for oss fire anbefalte hoteller i Dublin.

Conrad Dublin

Conrad Dublin er et 5-stjerners luksushotell som ligger i hjertet av selve Dublin sentrum. Her bor du i gangavstand til de flesteseverdigheter, med alt fra museer, parker, restauranter og kjøpesentre i umiddelbar nærhet. Hotellet har nesten 200 gjesterom, der samtlige rom holder høy kvalitet. Hotellet er også kjent for sin gode service, og har blitt vurdert til 4,6 av 5 mulige av over 1800 overnattende gjester. Hotellet har fasiliteter som egen restaurant, treningssenter, betjent parkering, barnepass, air-condition med mer.

Herbert Park Hotel

Herbert Park Hotel er et modere 4-stjerners hotell som ligger forholdsvis sentralt i Dublin. Avstanden inn til selve hjertet av byen er 2 til 3 kilometer, og hotellet ligger i nærheten av den frodige Herbert Park. På Herbert Park Hotel bor du forholdsvis billig på et av hotellets 153 flotte gjesterom. Hotellet byr på fasiliteter som bar, restaurant, treningssenter, parkering, møterom og air-condition. Av 720 vurderinger fra overnattende på TripAdvisor, sitter Herbert Park Hotel igjen med en poengsum på 4,2 av 5 mulige.

Best Western Plus Academy Plaza Hotel

4187a3ab__98f7987_s-originalBest Western-kjeden er nok kjent for de fleste, og de er naturligvis representert også i Dublin med hotellet Best Western Plus Academy Plaza Hotel. Hotellet ligger så sentralt i den irske hovedstaden som overhodet mulig, og er med sine 304 gjesterom et av de største sentrumshotellene. Blant fasilitetene finner vi et full-service spa, to restauranter, treningssenter, konferansesenter og mer til. Hotellet har en 3-stjerners vurdering, men har allikevel blitt vurdert til 4,1 av 5 mulige av hele 3000 overnattende gjester.

Grand Canal Hotel Dublin

Grand Canal Hotel Dublin er et sentrumshotell i bydelen Ballsbridge, som ligger en spasertur på omtrent 15 minutter inn til selve sentrum. Det er et 3-stjerners hotell som tross dette holder høy standard og god service. Hotellet har 142 gjesterom, egen restaurant (og bar), treningssenter, parkering, møterom og mer til. Blant overnattende som har bodd på hotellet tidligere, så har hele 1200 gjester vurdert hotellet til en solid poengsum på 4,3 av 5 mulige.