81168042Thon Hotel Gardermoen er det optimale hotellvalget når du skal reise til eller fra Oslo Lufthavn med fly. Hotellet ligger sentralt til i forhold til flyplassterminalen, samtidig som det ligger såpass langt utenfor at du slipper å plages av den verste flystøyen. Hotellet tilbyr gratis flyplasstransport til og fra hotelldøren. Thon Hotel Gardermoen kan bestilles på blant annet hotell Gardermoen eller Booking.

Beliggenhet

Thon Hotel Gardermoen ligger med en avstand på knappe åtte kilometer fra selve flyplassen på Gardermoen, slik at bruk av bil eller kollektivtransport må påregnes når man skal ut å reise. Hotellet tilbyr transport i form av shuttlebuss, en kjøretur som tar drøye 10 minutter før man befinner seg på avgangsterminalen på Oslo Lufthavn. Følgelig er beliggenheten optimal for den som skal reise med fly eller ankommer lufthavnen sent på kvelden. Utover dette så har ikke hotellet noen spesielle fasiliteter i umiddelbar nærhet, og er stort sett omringet av bilveier og tomme naturområder/andre hoteller.

Rom

Thon Hotel Gardermoen er et forholdsvis stort flyplasshotell med hele 260 gjesterom fordelt over to etasjer. Selv om hotellet bare blir regnet som 3-stjerners, så har rommene moderne og flott innredning/interiør sammenlignet med hva man kanskje forventer seg av et slikt hotell. Romstandarden er stort sett tilsvarende på alle hotellets gjesterom, men størrelsen varierer fra å ha sengeplasser til to personer til maksimalt fire personer. Inkludert på samtlige rom er grunnleggende hotellfasiliteter som telefon, hårføner og skrivebord. Trådløst internett er også tilgjengelig uten ekstra kostnad, men TV er mangelvare på Thon Hotel Gardermoen.

Fasiliteter

Thon Hotel Gardermoen er et forholdsvis enkelt hotell uten de mange fasilitetene, og som er beregnet for en overnatting når man skal reise fra Gardermoen tidlig på morgenen eller ankommer flyplassen sent på kvelden. Av fasiliteter kan vi nevne av frokostbuffé er inkludert i prisen, men måltider utover dette serveres ikke. Resepsjonen holder dog døgnåpent, og det er mulig å benytte seg av treningsfasiliteter i nærheten. Helt til slutt kan vi nevne at nesten 300 overnattende gjester har vurdert sitt opphold på Thon Hotel Gardermoen til å være 4 av 5 mulige stjerner, basert på vurderinger fra reisenettstedet TripAdvisor.