kdp_09_largeDen verdensberømte dyreparken i Kristiansand er ikke bare en av byens aller mest populære turistattraksjoner, men også en av landets aller største. Skal du besøke Kristiansand og dyreparken vil følgelig et opphold på Scandic Dyreparken være midt i blinken for hele familien. Hotellet Scandic Dyreparken kan du bestille på blant annet Hotellerkristiansand.no, Supersaver.no eller på Billig hotell.

Beliggenhet

Scandic Dyreparken er det «offisielle» hotellet til Dyreparken i Kristiansand, og har følgelig en avstand til dyreparken på noen få meter. Kort fortalt bor du så godt som i dyreparken når du oppholder deg på Scandic Dyreparken, som for øvrig ligger en knapp mil fra selve sentrum av Kristiansand. Følgelig velger du dette hotellet dersom det er besøk i dyreparken som er formål for reisen, ettersom avstanden inn til sentrum er noe lang for den typiske sentrumsturisten. I nærområdet rundt hotellet er det stort sett frodig natur og selve dyreparken som er gjeldende.

Rom

Scandic Dyreparken er et forholdsvis stort hotell med 160 gjesterom. Hele hotellet har et gjennomført tema som bærer preg av dyrehagen, der alt fra innredning og interiør skaper en komplett følelse av en dyrehage. Dette er kanskje noe av grunnen til at hotellet kun har blitt tildelt 3 stjerner for sin kvalitet og service? Utover dette så er samtlige rom utstyrt med skrivebord, minibar, toalettartikler, hårføner, telefon og TV. Gratis trådløst internett er også tilgjengelig på rommene. For øvrig så har samtlige rom sengeplasser for opptil fire personer, og kvaliteten varierer fra vanlig standardrom til superior-rom.

Fasiliteter

Scandic Dyreparkens aller største fasilitet er naturligvis den nærliggende dyrehagen. Utover dette så tilbys andre hotellfasiliteter som renseritjenester og bagasjeoppbevaring, samt hele 9 møterom for de forretningsreisende. Hotellet har egen restaurant med det kledelige navnet Safari, som serverer både frokost, lunsj og middag. Frokosten serveres i form av buffé og er inkludert når du er overnattende gjest på hotellet. Scandic Dyreparken har for øvrig også egen bar/lounge, og avslutningsvis kan vi nevne at nesten 300 overnattende hotellgjester har vurdert hotellet til 4,2 av 5 mulige gjennom reisenettstedet TripAdvisor.