KøbenhavnDen danske hovedstaden København er et populært reisemål for nordmenn, og spesielt sommerstid er det mange som tar turen for å besøke det berømte tivoliet, «Strøget» og byens øvrige turistattraksjoner. Ønsker du å på luksuriøst og sentralt når du besøker København, så er Copenhagen Island Hotel et utmerket valg.

Beliggenhet

Copenhagen Island Hotel har en sentral beliggenhet som gjør hotellet optimalt for turister. Nærmeste naboer til hotellet er blant annet det moderne kjøpesenteret på Fisketorvet, mens tivoliet i selve hjertet av København ligger en kort spasertur på knappe 2 kilometer fra hotellresepsjonen. Det berømte «Strøget» med sine mange handlegater, restauranter og utesteder ligger en tilsvarende avstand fra hotellet. Copenhagen Island Hotel ligger dessuten like ved byelven, og byr følgelig på flott utsikt fra de fleste hotellrommene.

Rom

Copenhagen Island Hotel er et stort hotell med hele 325 gjesterom fordelt over 5 etasjer. Hotellet har fått 4 stjerner for sin kvalitet og service, og følgelig kan du forvente deg moderne rom med flott interiør og standard for øvrig. De største rommene har plass til tre personer med ulike sengealternativer, mens de vanlige dobbeltrommene har standardforskjeller fra Standard, Superior til Executive. Trådløst internett er tilgjengelig på hotellrommet, og det koster ikke noe ekstra. Utover dette er rommene også utstyrt med fasiliteter som minibar, klimaanlegg, TV, telefon og et lite skrivebord.

Fasiliteter

Copenhagen Island Hotel er et omfattende hotellkompleks med massevis av fasiliteter. Hotellet har egen restaurant som heter The Harbour, som tiltrekker seg både gjester fra hotellet og utenfra. Restauranten har også uteservering med flott utsikt om sommeren. Hotellet har også egen bar/lounge der bedre drikkevarer kan nytes. Frokostbuffé serveres daglig, men er ikke inkludert i prisen. Romservice er tilgjengelig på enkelte tider på døgnet. Andre fasiliteter på hotellet inkluderer treningssenter, badstue, renseri og bagasjeoppbevaring. Hotellet har for øvrig blitt vurdert til habile 4,2 av 5 mulige poeng basert på hele 1300 vurderinger fra overnattende gjester.

Dette hotellet kan bestilles på blant annet hotellets egen nettside eller du kan også prøve http://www.hotellkobenhavn.no